Dukporter

Dukporter


Våre dukporter er utviklet og designet i Norge, for norske forhold. Vi leverer i alle bredder og høyder. Som spesialporter, eller i henhold til spesifikasjon fra kunde.

Vi har designet alle våre dukporter for maksimal levetid, og minimale driftskostnader. Porten er oppbygget av solide stålrammer og PVC/Polyester duker.

Våre porter er modulbaserte så man kan skifte ut dukene seksjonsvis, og enkelt trekkes ut av koblingskinner for utskifting eller reperasjon. Selv om man har demontert en seksjon er porten tett.

Motordrevet
Porten er en motordrevet heiseport med seperat løfting i horisontalrammene. Porten har også selvbærende opphengsbjelker.

Hele portflaten har brutt kuldebro som bidrar til god isolasjonsevne. Koblingskinner er dermed tette, og vil da forhindre at fukt og korrosjon trenger inn i horrisontalrammene.

Støydemping i portene er betydelig, spesielt på det øvre frekvensområdet.

Vindu
Vi kan også levere vindu i portene. Her er det lagt stor vekt på korrosjonforebyggende tiltak som f.eks galvaniske skiller, materialkvaliteter og materialvalg. På offshoreporter leveres alltid syrefaste festemidler, varmforzinket / syrefast leveres som standard.StyringStyring er normalt relé / kontaktorbasert, og på større porter er tvangskjøring standard. Automatisk betjening leveres og tilpasses etter kundespesifikasjon.

Vi kan levere følgende drivmotor:

  • Elektro
  • Elektro Ex
  • Luft
  • Hydraulisk

Bilder

Dokumenter